Paakuva

Reittikuvaus


Littoistenjärven maraton juostaan 4 x 10,337 km:n mittaisella reitillä. Alussa tehdään 846,62 m:n pituinen lisälenkki, jotta maratonista tulee täysimittainen. Puolimaratonilla sen sijaan juostaan puolet tuosta lisälenkistä. Kympin kierros on sekin virallinen ja lähtöviiva on Littoisten monitoimitalon paikkeilla, Pirjeläntien kohdalta.

Reitti kiertää Littoistenjärven pääasiassa kevyen liikenteen väyliä, mutta matkalla on myös muutama kilometri kovapintaista hiekkatietä. Reitillä on yksi alikulkutunneli sekä muutamia suojatien ylityksiä ja juoksijan on ehdottomasti noudatettava liikennesääntöjä ja käytettävä suojateitä. Reitti on merkattu ainoastaan käännöskohdista kirkkaanvärisillä nauhoilla.

 
 
 
Kierrosta kierretään vastapäivään. 3,7 km kohdalla reitti risteää vilkkaasti liikennöidyn VT40:n kanssa ja tässä kohdassa on ehdottomasti käytettävä alikulkutunnelia.
 
 

Reittiprofiili

 
 
Kierros on suhteellisen tasainen, yhden kierroksen noususummaksi Garmin Forerunner 920XT mittasi 51 metriä eli maratonilla nousua tulee noin 200 m.
 
 

Kuvia reitin varrelta


 
 
 
 
 
 
 

Ajankohtaista

 
29. LJM 13.07.2019
Huikeita tuloksia Littoisissa ja mukavan aurinkoinen juoksupäivä ☀! Henri kipaisi harjoituslenki...

 
28. LJM 2.6.2019
Reipas kesän aloitus Littoisissa, huikeat 21 osallistujaa ja hieno päivä takana! Kiitos kaikille ...

 
02.06.2019
Monitoimitalo on suljettu kisapäivänä 2.6., mutta Järvelä on auki.

Copyright © 2016 Webbinen.net